sova katten
BRÄNN FETT NÄR DU SOVER

Vi kanske ska börja med att förtydliga rubriken. Vad det egentligen handlar om är att öka energiförbrukningen när man vilar eller sover. För att göra detta finns det några olika knep. Vi ska nu titta närmare på tre stycken.

Se till att du får i dig några teskedar MCT-olja då och då. Det är dock viktigt att du intar det i en C8-form. I en studie publicerad i ”European Journal of Clinical Nutrition” tittade man åtta personer och mätte hur mycket kalorier dom brände när dom vilade. 

Man delade in dessa åtta personer i olika grupper och gav dom olika mycket C8 MCT-olja. Gruppen som fick mest olja ökade antalet brända kalorier mest.

 

Du kan även prova att äta mer Cayennepeppar. Det har visat sig att cayennepeppar ökar adrenalinet i kroppen vilket i sin tur gör att du gör av med mer energi.

 

Vi ska även passa på att nämna Zink. En mineral som är viktig för sköldkörteln. Våra celler som tar emot hormonet från sköldkörteln behöver zink för att kunna ha kontakt med sköldkörteln. Detta är viktigt för sköldkörteln spelar stor roll när det kommer till metabolismen.