PÅ CYKELSEMSTER
I EUROPA

En cykelsemester eller en kryssning är det långsamma sättet att resaför att upptäcka ett nytt land eller okänt landskap.

Cykelsemester är en perfekt kombination  av både avkoppling och motion, i vackra landskap med god mat och dryck. Ett annorlunda sätt att upptäcka ett nytt resmål, i din egen takt. Bagagetransport ingår alltid och det enda du behöver tänka på är att njuta av semestern!

Loca France är en familjeägd resebyrå med säte i Varberg som funnits sedan 1990. Vi erbjuder cykelturer i Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Österrike, Tjeckien, Ungern m.fl. länder. Hela tiden med fokus på en bra kundupplevelse med mycket att se längs vägarna och övernattning på charmiga hotell. Vi erbjuder elcyklar till alla våra turer för den som vill njuta lite extra!

I år firar vi 30 år! Välkomna att boka!

EXEMPEL PÅ RESOR
CRT000170hd©CRT+Champagne+Ardenne.jpg

Weekend i Champagne

Valfri startdag april-oktober.

Epernay är en av huvudorterna för champagne. I centrum ligger den majestätiska Avenue de Champagne, där flera av de största producenterna låter er provsmaka den gyllene nektarn och besöka en del av de 110 km långa vinkällarna. Ni väljer hotellkategori, 3* eller 4*, bor på samma hotell och gör utflykter.

Turens längd A: 4 dagar / 3 nätter, B: 5 dagar / 4 nätter.
Svårighetsgrad: Medelsvår med en del krävande backar. Det går att hyra elcykel.
Inkvartering: Hotell 3* eller 4*.

Från:

6200:-

vendange+2+-+Côte-d'Or+Tourisme+©+R.+KRE

Weekend i Bourgogne

Valfri startdag april-oktober

Beaune är vinets huvudort i Bourgogne och därtill kommer en rik historia, samt vacker arkitektur, där Hospices de Beaune kanske är det mest kända. Ni bor på ett hotell i utkanten av staden och väljer kategori på hotell, 3* eller 4*. Ni kommer lätt ut till de omgivande vinodlingarna och passerar namn som Gevrey-Chambertin, Vosne-Romanée och Pommard. Där ni ser skylten Dégustation – Vente, vill vinodlaren att ni stannar till och går in för provsmakning och inköp.

Från:

5600:-

Day+4+Cullera+beach.JPG

På cykel i Valencia

7 dagar / 6 nätter

Från den lilla medeltidsstaden Biar går denna tur genom naturreservat med floder och sjöar. Med spektakulära vyer över dalgångar och apelsinlundar når ni kusten och cyklar genom små pittoreska ställen till Valencia. Ni cyklar på cykelleder, små vägar och stigar genom hela tiden skiftande landskap med stora bergskedjor i bakgrunden. Ni njuter hela tiden av lokala delikatesser och goda viner. Det finns två varianter på denna tur. En lite mer krävande, samt en lättare tur. Vi har självklart elcyklar till den som önskar.

Från:

8630:-