TINA GRAPE.png
MBT_blå.jpg
915-anatomic-gold-1400x1400.jpg
Ge fötterna kärlek 

Det finns mer än 100 skäl att vara rädd om sina fötter. Mängder med punkter som på ett fantastiskt sätt är sammanlänkade med kroppens system. Visste du förresten att det finns en speciell punkt i foten som är sammanlänkad till ditt hjärta?

Det är lätt att glömma bort att ta hand om och vårda sina fötter. Men med tanke på hur hårt de får arbeta är de verkligen värda en stor portion omtanke och kärlek. 

 På Kolpa AB har man fötterna på jorden. Sedan 1979 har familjeföretaget ägnat sin tid åt att göra livet enklare för våra fötter med fotbäddar och fotdiagnoser som specialitet. Redan vid starten ägnade sig familjen Stefanic åt ortopedverksamhet och skomakeri. Idag har företaget dessutom utökat sin verksamhet till försäljning av skor. Med sin gedigna erfarenhet inom skobranschen kan Kolpa hjälpa dina fötter på ett professionellt tillvägagångsätt.

 

Hur undviker man smärtande fötter?
Det finns mycket att göra. Både som förebyggande, underhållande samt som rehabilitering. Seniorträning har tidigare skrivit en hel del om hur du på enkla sätt kan träna just fötterna. Hos Kolpa hittar du hjälpmedlen för de dagliga utmaningarna för dina fötter. Golven hemma är hårade än vad du tror och i kombination med hård asfalt utomhus så utsätts kroppen dagligen för stora påfrestningar. Oftast så tänker vi inte på det innan vi få för ont. Det är som att fiskarna inte ser vattnet eftersom det är där hela tiden. Tar vi inte hand om våra fötter så kommer det förr eller senare leda till bland annat ryggsmärtor, ömma ben och fötter samt kanske hälsporre. Smärtor som går att förebygga med bland annat bra sviktande sulor i skorna. Hos Kolpa hittar du skor speciellt framtagna för att motverka problem.

 

Kolpas fysiska butik ligger centralt i Spånga Centrum. Här får du verkligen en genuin känsla av att företaget präglas av en familjetradition. Just den känslan av kvalité och tradition som många moderna butiker kanske tappar bort då historiens vingslag suddas ut. Ta chansen att ge fötterna den vård de behöver och besök butiken och få tips och råd om vad just dina fötter mår bäst av.