Racerförare
SÅ BLIR DU MER
EFFEKTIV

Tror du att tiden inte räcker till? Det gör den! Faktum är att du skulle kunna åstadkomma så mycket mer än vad du gör idag. Oftast handlar det bara om prioriteringar.

Vi har alla saker som vi skulle vilja hinna med. Vad det än är som du skulle vilja göra ifall du hade mer tid över så är det faktiskt så att tiden aldrig är ett hinder. Tiden må jaga oss alla men så länge den inte har hunnit i kapp så leder vi. Seniorträning ger dig nu tre tips på hur du kan bli mer effektiv i din vardag.

Gnäll inte på saker som du inte kan göra något åt.

Det finns så jäkla mycket som är skit med den här världen. Politikerna är korrupta, bankerna lurar alla och vi ska inte en prata om sommaren som bara är kall och regnar bort. Nej, exakt! Vi ska inte ens prata om det. Sluta älta saker som du inte kan påverka. Tänk på hur mycket tid du slösar på att gnälla och klaga på saker. Lägg istället den tiden på saker som du faktiskt kan påverka.

Sätt de viktigaste sakerna först!
Om jag skulle fråga dig om vad som är viktigast i ditt liv, så skulle du säkert svara ”min hälsa” och ”min familj”. Du skulle inte svara ”titta på tv” eller ”vara inne på Facebook”. Men hur många av oss lägger inte mer tid på att titta på tv eller att scrolla oss igenom olika sociala medier? Vad vi säger och vad vi faktiskt gör stämmer tyvärr allt som oftast inte överens.

 

Synergieffekter

Tänk dig att du och en annan person står under ett äppelträd med 10 äpplen. Du når upp till två av äpplena och personen intill dig når ett äpple. Men om du klättrar upp på axlarna på personen bredvid dig så når du alla äpplen. Delar ni på dessa så får ni fem var. Gör det till en vana att samarbeta med personer och ta del av alla synergieffekter.