IMG_4305.JPG
VILKEN ÄR GODAST?

Seniorträning har testat tre olika smaker i serien Body Science Whey 100%. Ett högkvalitativt proteinpulver, bestående av både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat, som genomgått en skonsam korsflödesprocess och membranfiltrering. Detta ger tillsammans ett proteinpulver med högre proteinhalt samt lägre fett- och kolhydratshalt. Men hur smakar det?

Body Science Whey 100% Double Rich Chocolate

23 gram protein per portion

Helt ok smak. Lite för söt. Den klassiska "proteinsmaken" tränger igenom en del. Godare om du blandar med mjölk.

 

Body Science Whey 100% Apple Pie

23 gram protein per portion

Kan vara det godaste proteinpulver som vi någonsin har smakat. Är som att sitta i trädgården och äta äppelpaj med vaniljsås och kanel. 

En riktig fullträff.

Body Science Whey 100% Strawberry Cheesecake

23 gram protein per portion

Väldigt söt. Rent smakmässigt fungerar den bra att blanda med vatten direkt efter träningen. Hade dom lyckats få in en liten syrlighet från jordgubbarna så det kunna förhöja smakupplevelsen. 

GÄLLANDE ALLA SMAKER:

  • Innehåller både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

  • Hög halt BCAA – de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin har en genomsnittlig halt på 17,8 procent.

  • Innehåller folsyra, vilket birdar till normal aminosyrasyntens och till att minska trötthet och utmattning.

  • Innehåller kalcium, vilket bidrar till normal muskelfunktion och energiomsättning. Kalcium bidrar även till matsmältningsenzymernas normala funktion och behövs för att bibehålla normal benstomme och tänder.

  • Välj mellan många fantastiska smaker - Blåbärssmaken innehåller äkta blåbärspulver och chokladsmakerna innehåller äkta kakao.

  • Finns även som helt naturell. Innehåller enbart proteinråvaran vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat.

  • Fullständig aminosyraprofil deklarerat – deklarationen visar aminosyraprofilen för den färdigblandade produkten, och inte per proteinråvara som många andra gör.