Toftaholm.jpg
TOFTAHOLM HERRGÅRD

Precis intill sjön Vidöstern i Småland ligger Toftaholm Herrgård, en fristad med en drygt sexhundraårig historia. Här upplever du lugn, tystnad och en utpräglad gästfrihet. Genom tiderna har vi gästats av såväl kungar och nobelpristagare som berömda formgivare. Välkommen hem till oss, vi ser fram emot att ta hand om dig!

På herrgårdens finns 44 unika rum som alla är inredda i herrgårdsstil. Rummen finns en trappa upp i vår huvudbyggnad, samt i vår södra och norra flygel. I alla rum finns badrum utrustad med toalett, dusch samt härliga dusch-/tvålprodukter och handduk. I de flesta av våra rum finns delbara dubbelsängar och i vissa rum finns möjlighet till extrasäng. 

På herrgården finns möjlighet till både avkoppling och aktivitet. Koppla av i vårt Eco-spa eller ge dig ut på en upptäcktfärd på cykel eller testa din fiskelycka med båt!

Wellnesspaket på Toftaholm Herrgård

Koppla av i vår relaxavdelning i huvudbyggnaden eller ECO-spa nere vid strandkanten. Njut sedan välkomstdrink och en trerätters middag. På herrgården väntar nya smakupplevelser, värme, omsorg och omtanke. På herrgården finns mycket att uppleva, hyr cykel, båt eller kanot för en härlig utflykt tillsammans. 

 Wellnesspaket:

  • Relax/Ecospa

  • Välkomstdrink

  • 3-rätters middag

  • Övernattning i dubbelrum

  • Stor frukostbuffé

 

Pris: 1695:- per person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300:-

Kontakta Toftaholm Herrgård

Telefon: 0370-440 55
Mail: info@toftaholm.se
Hemsida: www.toftaholm.se

117L.jpg