Sponsrad artikel

Header Scandorama 729x28.jpg
Följ med på en endorfinrik vandringsresa med Scandorama!

Vad sägs om Gardasjön, Dolomiterna, Toscana eller Quedlinburg?

En vandringsresa är en resa för såväl kropp som själ. Tillsammans med din Scandoramaguide och en erfaren vandringsguide får du och dina medresenärer njuta av vandringar och promenader i kombination med storslagna vyer, dramatiska landskap, vackra naturupplevelser, kultur och god mat vid några av Europas vackraste vandringsleder. 

 

Med 40 års erfarenhet av att arrangera guidade rundresor ser vi fram emot att visa dig alla våra guldkorn! Varmt välkommen med på en oförglömlig resa. 

Vandringsresa Dolomiterna

En livsbejakande resa till det italienska paradiset vid ljuvliga sjön Molveno. Vi bjuder på underbara vandringar med ljuvliga naturupplevelser, majestätiska alpkulisser, lantligt gemyt och gästfrihet. 

 

8 dagar 

Från 10.840:-

Dolomiterna_Scandorama_259x188.jpg

Vandringsresa Gardasjön

Med den undersköna Gardasjön och charmiga Malcesine som bas ger vi oss ut på härliga vandringar med storslagna naturupplevelser och njuter av allt det underbara som Italien har att erbjuda.

 

8 dagar

Från 11.840:-

Gardasjön_Scandorama_259x188.jpg

Vandringsresa Toscana

Ett av Italiens vackraste landskap och troligtvis det mest berömda. Denna del av Italien har flest pittoreska byar per kvadratkilometer i hela världen vilket gör det till en utmärkt vandringsdestination.

 

8 dagar

Från 10.840:-

Toscana_Scandorama_259x188.jpg

Vandringsresa Quedlinburg

Med historiska Quedlinburg, belägen i det natursköna skogsområdet Harz, som bas ger vi oss ut på livsbejakande vandringar med härliga naturupplevelser.

 

5 dagar 

Från 7.440:-

Quedlinburg_Scandorama_259x188.jpg